Sortida a Solsona organitzada pel Centre d'Estudis Rubinencs

La sortida, que tindrà lloc el diumenge 21 de maig, inclou visites guiades, esmorzar, dinar i assegurança

El Centre d'Estudis Rubinencs (CER) organitza una excursió a Solsona pel pròxim diumenge 21. La sortida serà des del pàrquing de l'Escardivol a les 8 h. Es farà una aturada per esmorzar.

Solsona és la capital de la comarca del Solsonès, població d'origen iber i romà. Aquesta ciutat conserva un magnífic nucli antic que manté la mateixa estructura de quan era ciutat murallada, així com tres portes d'entrada: el Portal del Pont, el pas principal de les antigues muralles del segle XIV, el del Castell i el de Llobera. Entre els monuments destaquen el Palau Episcopal, la Plaça Major, el Pou de Gel (racó de la muralla on es guardava el gel perquè es conservés) i els seus edificis d'estil modernista i barroc.

Després de la visita tornarà al restaurant per dinar. Seguidament, es farà una visita pels exteriors de la cripta de Sant Esteve d'Olius i el cementiri modernista d'Olius, on la gent del poble està enterrada dins la roca.

La entrada té un preu de 45€ per socis del CER i de 55€ pels no socis. Aquest preu inclou guia acompanyant, entrades i visites guiades, transport en autocar, esmorzar, dinar i assegurança.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial al local del CER de la Biblioteca, de dilluns a divendres de 6 a 8 de la tarda, per mail a sortides.cer@gmail.com o per telèfon i whatsapp al 620225919.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.