Torna el circuit de cinema familiar en català a Rubí

Es projectarà, de forma gratuïta, una pel·lícula en català cada mes a la Biblioteca Municipal

El CineXic, un programa d'impuls a la difusió del cinema infantil en català, engega una nova temporada a la nostra ciutat. Es tracta d'un cicle anual de vuit pel·lícules de qualitat artística i pedagògica, doblades al català, d'origen europeu i destinades al públic familiar amb infants d'entre 3 i 12 anys.

Cada mes es podrà gaudir d'una pel·lícula diferent el darrer dilluns de mes a les 18 h a l'Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. L'entrada és gratuïta amb aforament limitat i inscripció prèvia a través de la web cinexic.cat o omnium.cat/rubi. També dins la pàgina web del Cinexic es podran trobar materials didàctics descarregables sobre cada pel·lícula per poder treballar a casa.

La primera projecció d'aquest any és "Gordon i Paddy" (Linda Hambäck, 62 min) i serà el dilluns 23 de gener. Aquesta producció, recomanada per a infants a partir de 5 anys, tracta sobre el cap de policia del bosc Gordon, que està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l'olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l'últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l'esquirol.

Les següents projeccions d’aquest 2023 seran:

  • 20 de febrer: Al sostre del món (+6 anys)
  • 20 de març: El Cargol i la Balena (+3 anys)
  • 24 d’abril: La mama és pura pluja (+6 anys)
  • 29 de maig: Jacob, Mimi i els gossos del barri (+6 anys)
  • 23 d’octubre: Neu i els arbres màgics (+4 anys)
  • 20 de novembre: Solan & Eri, missió a la lluna (+5 anys)
  • 18 de desembre: Operació Pare Noel (+5 anys)

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.