El VOC, la mostra de curtmetratges en català, torna a Rubí

L'entrada és gratuïta i el públic podrà veure sis curtmetratges diferents i votar pel que més li agradi

La sisena edició dels Premis i Mostra VOC (Versió Original en Català), que organitza Òmnium Cultural, arribarà el divendres 11 de febrer al teatre municipal La Sala de Rubí en sessió doble, a les 19:30 i a les 21:30. 

A cada sessió s’hi mostraran sis curtmetratges diferents, siguin ficcions o documentals (consultar el programa). A més, durant les sessions es podrà votar al millor curtmetratge. Els més votats s’emportaran el premi del públic al millor curtmetratge de ficció i el premi del públic al millor curtmetratge documental.

A més, la mostra també estarà disponible de forma online, a través de la plataforma Filmin.

Entrades gratuïtes

Les entrades per a la mostra presencial, que són gratuïtes, se centralitzaran a través de la pàgina web del VOC, des d’on també es canalitzaran totes les votacions. Les persones que reservin entrada rebran un enllaç per votar.

Enguany, el VOC tindrà 12 curtmetratges finalistes, vuit de ficció i quatre documentals, seleccionats d’entre un total de 105. La clausura serà durant el mes de març a Barcelona i comptarà amb una jornada de treball amb tots els finalistes, en què també es farà l’entrega de premis. El jurat del VOC està format per l’actriu Anna Bertran; Tono Folguera, productor de cinema, i Nathalie Modigliani, cofundadora i codirectora de MODIband Projectes culturals.

El president en funcions d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha afirmat que “cal seguir reivindicant la llengua catalana, que enriqueix la nostra cultura universal”, i ha demanat fer-ho “des de tots els formats, també l’audiovisual”. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.