Arrenca la segona temporada de visites a masies i a llocs d’interès de l’entorn a Rubí

El Centre d’Estudis Rubinencs organitza sortides gratuïtes i guiades

Arrenca la segona temporada de visites a masies i a llocs d'interès de l'entorn a Rubí, organitzada pel Centre d'Estudis Rubinencs. El pròxim dia 10 de setembre tindrà lloc la visita a la masia de Can Mir, situada a l'organització de Castellnou, i que data del segle XIII. Les places per inscriure's es van exhaurir en només tres dies, atès que són limitades.

Per al pròxim dia 2 d'octubre està prevista la segona sortida d'aquest segon semestre, a la masia de Can Rosés, datada de 1159. Encara en resten places.

Les dues sortides a les masies seran guiades i gratuïtes. L'historiador Lluís Garcia, expert en història rural de Rubí, farà les explicacions, acompanyades de les dels propietaris de cadascuna de les cases pairals que es visitaran.

Pròximes visites

Per altra banda, per al mes de novembre (dia a determinar) està prevista una altra sortida gratuïta al pantà de Vallvidrera, la mina Grott, la vila Joana i el centre d'interpretació del parc de Collserola (Vallvidrera), que també comptarà amb el guiatge d'un professional coneixedor de l'entorn.

Més informació i inscripcions a: [email protected]
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.