Els nostres castellers i castelleres

El color de la seva camisa és el vermell, en referència al color de la gemma que té el mateix nom de la nostra ciutat, el robí.

Presentem aquesta setmana una fotografia presa per l’autor d’aquestes línies el setembre del 2017, on es pot veure el grup del castellers de la nostra ciutat aixecant una de les populars torres humanes a la plaça del Dr. Guardiet amb motiu de les festes de Sant Roc.

Aquesta entitat té el seu origen el 20 d’abril de 1996 i va tenir el suport d’altres colles castelleres de diverses poblacions catalanes com Sabadell, Barcelona o Manresa.

Les seves actuacions estan presents en moltes festes populars de Rubí com la Festa Major de Sant Pere, les del carrer de Sant Jaume, la Fira de Sant Galderic, la romeria dels Xatos a Sant Muç i la Diada de l’11 de Setembre.

També han fet diverses actuacions fora de la nostra ciutat, a altres indrets de Catalunya i fins i tot al sud de França.

El color de la seva camisa és el vermell, en referència al color de la gemma que té el mateix nom de la nostra ciutat, el robí.

Finalment, direm que les seves actuacions estan acompanyades per la música de grallers i tabalers.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.