El Centre d'Estudis Rubinencs presentarà un nou número del 'Butlletí' amb història de la ciutat

El ferrer Ramon Solsona o la masia de Cal Met Lleó seran alguns dels protagonistes del pròxim número

El pròxim dimarts 21 de juny, a les 19 h, es presentarà a l'auditori del Museu municipal del Castell el número 84 de la publicació semestral del "Butlletí", que aquesta vegada ha coeditat el Centre d'Estudis Rubinencs i el Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí, amb l’Ajuntament de Rubí.

Durant la presentació es parlarà del contingut dels articles que inclouen aquest nou número, com és l’assentament preromà del Castell de Rubí, elaborat per Jordi Vilalta; els objectes metàl·lics romans de la Fundació Museu Vallhonrat, per Jordi Font; el bandoler maduxer de Rubí i la masia de Cal Met Lleó, ambdós per Pere Bel.

En el darrer número també ha participat Natàlia Giménez, que ha dedicat un article a Ramon Solsona, de l’antiga serralleria del carrer Cervantes que porta el seu cognom; i Núria Julià amb la celebració del centenari de Pons Cirac per part del Museu Vallhonrat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.