L'equip de la Unió Esportiva Rubí el 1932

La fotografia mostra l'equip de futbol de la Unió Esportiva Rubí al nou camp inaugurat aquell any, on ara es troba l'edifici de l'I+D

Fa poc molta gent de Rubí va poder seguir amb emoció el partit de Copa del Rei de la UE Rubí contra l'Atlètic del Bilbao, on l'equip local, encara que va perdre per la mínima, va poder sortir de l'encontre amb el cap ben alt.

Més info: Un Rubí històric frega el miracle contra l'Athletic però cau eliminat de la Copa del Rei

La fotografia que presentem, procedent de l'Arxiu Fotogràfic del Museu de Rubí i d'autoria desconeguda, va ser presa l'octubre de 1932 i mostra l'equip de futbol de la Unió Esportiva Rubí al nou camp inaugurat aquell any, on ara es troba l'edifici de l'I+D i el seu pàrquing. Al fons es veu la masia de can Cabanyes, enderrocada als anys 70.

Hi figuren, dempeus d'esquerra a dreta, Vives, Cucarella, Lario, Carcereny, Cardona, Parras (àlies "Cucaraca"), Torras (àlies "Quim Ritu"), Santiago Majoral (de cal Xé) i, amb gorra, l'àrbitre Sanjaume. Ajupits estan Juncà (àlies "l'estrelleta"), Longas, Vila (àlies "Vileta"), Pérez, Manel Pernas i Oller.

El Camp d'Esports del Rubí el 1997 es va traslladar a la zona esportiva de Can Rosés, on es troba actualment amb el nom d'Estadi Municipal de Can Rosés.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.