La inauguració de la nova plaça del Dr. Guardiet, 2011

Els treballs per habilitar la nova plaça van tenir un pressupost d'1.530.721,40 euros

La fotografia va ser presa per l'autor d'aquestes línies el 6 de març de 2011, dia de la inauguració oficial de la plaça del Dr. Guardiet, després de les obres de remodelació que es varen emprendre arran d'un procés participatiu en què la ciutadania va triar entre tres projectes.


Els treballs per habilitar la nova plaça van tenir un pressupost d'1.530.721,40 euros i una part havia estat subvencionada per la Generalitat de Catalunya amb 650.000 euros.


El nou espai va substituir el teatre grec que es trobava davant la façana sud de l'església i es constituïa com a una gran àrea plana amb dues zones de jocs infantils a les part est i oest, i una font ornamental d'un estil força contemporani. També es trobava unida al carrer de Maximí Fornés i al carrer de la Riera sense solució de continuïtat.


Dalt de la tarima, d'esquerra a dreta es troben Isidre Rubio, president de l'Esbart Dansaire de Rubí en aquell any; Arés Tubau, regidora de Comerç de l'Ajuntament de Rubí; Jordi Margarit, president de Ràdio Associació de Catalunya; Magda Batlles, presidenta de l'Associació Sant Galderic; l'alcaldessa Carme Garcia, i Lídia Juste, cap de programes de Ràdio Rubí.


L'acte va coincidir amb les festes de Carnestoltes de 2011, concretament el dia que es feia la rua infantil. A part d'aquest esdeveniment, a la nova plaça van tenir lloc circuits de cotxes antics, un espectable de dansa infantil i una tisorada col·lectiva per inaugurar el nou espai.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.