El Parc de l’Arborètum del Castell de Rubí

Conserva unes 40 espècies d’arbres i arbusts amb un total de 179 exemplars

Aquest espai va ser creat el 2010, juntament amb l’anomenat “amfiteatre” del Castell per tal de dinamitzar aquesta zona i convertir-la en un espai de gaudi per a la gent de Rubí. El 2015 s’hi van fer treballs de millora.

Amb una extensió aproximada d’una hectàrea, conserva unes 40 espècies d’arbres i arbusts, amb un total de 179 exemplars, procedents de 4 continents: Europa, Àfrica, Àsia i Oceania, que s’agrupen per cadascuna d’aquestes àrees geogràfiques. Al costat de cada planta es troba una placa informativa on s’indica la seva identificació, característiques i procedència.

El manteniment de l’arborètum corre a càrrec dels treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball Forestal i de Zones Verdes de la Font del Ferro, entitat que dóna feina a persones amb discapacitat psíquica.

Es tracta d’un lloc ideal per passejar i conèixer la diversitat vegetal del nostre planeta. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.