Aquests són els últims resultats aconseguits pels esportistes del CN Rubí

Els dos equips absoluts de waterpolo del club no van poder disputar els seus respectius compromisos per diferents motius

Aquest darrer cap de setmana, els nedadors més petits de l'escola de natació del CN Rubí han disputat les jornades de les seves lligues corresponents a la piscina de l'Àgora, a Sant Esteve Sesrovires.

Els benjamins disputaven els 100 o 50 m papallona i els 100 o 50 m esquena segons l'edat, i el relleu de 4x50 m estils. A més, els prebenjamins nascuts el 2014 van nedar els 50 m lliures i 50 m braça i els del 2015 van nedar els 25 m esquena. Tots junts van disputar el relleu de 4x25 m peus de papallona mixts.

Com sempre, aquesta jornada de lliga ha servit per detectar errors en els estils nedats i continuar aprenent per millorar.

La temporada avança molt ràpidament i els joves nedadors segueixen el fil de la temporada tal com marca, millorant els estils i les marques personals.

3-5

D'altra banda, els dos equips absoluts de waterpolo del club no van poder disputar els seus respectius compromisos per diferents motius. L'equip femení no va poder jugar per la coincidència de dates amb un partit internacional del CN Mataró, i el masculí per no poder desplaçar-se el CN Caballa per un temporal de mala mar que els va impedir sortir de Ceuta.

En triatló es va celebrar el VI Duatló de Viladecans. El CN Rubí va competir amb 8 triatletes, (4 en categoria masculina i 3 en femenina). Els resultats assolits van ser els següents: Ricard Valenzuela (9è en categoria V2M), Iñaki Fusté (53è V1M), Víctor Gasto (103è ABS) i Adelardo Gallego (29è V2M).

En categoria femenina l'Andrea García no va poder finalitzar-la per una indisposició durant la cursa a peu. L'Àgueda Martínez va assolir la 13a posició en categoria V1F. Cal destacar la 1a posició aconseguida per la Marisol Almeida en la categoria V3F. L'equip masculí va obtenir la 36a posició en la classificació per clubs.

Marisol Almeida ha aconseguit la primera posició en la categoria V3F. FOTO: CN Rubí