Atapeït cap de setmana del CN Rubí i victòria important de l’equip absolut femení

L'equip masculí continua realitzant grans partits, però sense aconseguir cap victòria de moment

Aquest cap de setmana l'equip absolut femení del CN Rubí va assolir la segona victòria de la temporada, enfront del CN Sant Feliu (13-7), que situa a les waterpolistes del club rubinenc en la 8a posició de la classificació. Per la seva part, l'equip masculí, continua realitzant grans partits, però sense aconseguir cap victòria de moment.

10-3

En natació, es va celebrar la 3a Jornada de la lliga catalana alevina, que es va disputar a les instal·lacions del CN Rubí. Era una jornada important, ja que es nedava la prova estrella de la categoria, els 200 estils.

Els nedadors i nedadores eren conscients que aquesta prova era la classificatòria per al campionat de Catalunya d'hivern i per al nedador complet, per això tot el grup havia entrenat de valent per poder baixar els temps. De fet, tots els nedadors van baixar les seves marques. Durant la competició també es van nedar els 50 papallona, 400 lliures, 200 lliures i 4x100 lliures. El dissabte vinent torna a haver-hi competició alevina, la 4a Jornada, a l'escola Europa.

Duatló muntanya GEiEG. FOTO: CN Rubí

D'altra banda, un equip de triatló del club va disputar el cap de setmana del 19/20 de novembre, el V Duatló de muntanya del GEiEG. L'equip estava format pel Sergi Saura, el Rafael Hierro i el Xavier Rodríguez. Per equips van assolir la 16a posició i en l'àmbit individual les classificacions van ser les següents: Sergi Saura 60a a la general i la 22a en categoria absoluta; El Rafael Hierro, la 87a a la general i la 26a en la categoria V1; i el Xavier Rodríguez, la 88a a la general i la 14a en la categoria V2.