El CN Rubí suma una altra internacionalitat a waterpolo

Aquest èxit es suma al gran recorregut del club

EL CN Rubí torna a estar d’enhorabona. El waterpolista de categoria cadet, Óscar Van Doorn, ha estat convocat per la 'Real Federación Española de Natación', per a formar part de l’equip que disputarà el Campionat d’Europa de waterpolo. La competició se celebrarà a Kotor (Montenegro) del 8 al 16 de juliol de 2023.

Durant el cap de setmana passat, es va disputar l’últim Campionat de Catalunya de waterpolo a Barcelona amb presència d’un equip del Club, l’infantil masculí de waterpolo. L’equip, dirigit pel Dani Gómez, va caure als vuitens de final contra la UE Horta, havent de disputar la fase del 9è al 12è lloc. En aquesta segona part, l’equip es va imposar en els dos partits que va disputar, assolint la 9ª posició final.

A natació, també s’ha disputat el Campionat de Catalunya infantil d’estiu a Tarragona. El Club competia amb una nedadora i un nedador classificats; la Sara Vázquez i el Nil Monleón. Durant la primera jornada tots dos van fer els 50 m lliures. La Sara Vázquez, amb un temps de 0:32.95, i el Nil Monleón amb 0:27.15, van assolir la mínima per a participar en el Campionat d'Espanya Infantil que es disputarà a Sabadell. A la resta de jornades només va competir el Nil en diverses proves amb aquests resultats: 200m esquena (2:34.13), 200m lliures (2:16.13, millor marca personal),100m esquena (1:09.26, millor marca personal), 200m estils (2:37.31) i 50m esquena (0:31.80 (millor marca personal).

El Club Natació Rubí es va fundar el 1971 pel Sr. Miquel Prat, amb l'objectiu de promoure l'esport a la ciutat. Des de llavors, no han parat de sumar èxits. Un d'ells, ha sigut la participació d'algunes de les seves jugadores de waterpolo als Jocs Olímpics del 2016 i 2021, aconseguint la medalla de plata.