Els joves del CN Rubí disputen dues jornades de natació

En waterpolo, cauen els equips absoluts femení i masculí, que miren de millorar i mantenir posicions

Aquest cap de setmana, joves del CN Rubí han disputat dues jornades de natació. La primera va ser dissabte a les instal·lacions del club. L'equip, format per set nois i cinc noies, va jugar la tercera jornada de la lliga Catalana i el Trofeu d'Hivern en categoria absoluta.

La competició va aplegar 100 nedadors de diferents clubs de Catalunya. Pel que fa als resultats, destaca la millora del rècord absolut i 17 anys en la prova dels 200 lliures, a càrrec de l'Hèctor Ramos.

També en natació l'equip benjamí i prebenjamí de l'escola esportiva es va desplaçar diumenge fins a Badia del Vallès per celebrar les seves Jornades corresponents a la lliga catalana.

Els prebenjamins disputaven la tercera jornada on la dificultat augmentava respecte a les anteriors. Les proves a disputar eren els 25 braça, els 50 esquena i els 50 papallona. En esquena, els nedadors del CN Rubí van fer molts bons viratges i van arribar tots d'esquena a la paret, principal objectiu de la competició. L'equip va finalitzar la seva jornada amb un relleu de 4x50 de peus d'esquena.

D'altra banda, els benjamins van nedar els 50 i 100 braça, els 50 i 100 lliures i el relleu de 4x50 de peus de papallona.

En total van ser 28 joves esportistes (19 nens i 9 nenes), que continuen esforçant-se per millorar resultats però sobretot per aprendre i gaudir de l'esport. 

Tercera jornada infantil. FOTO: CN Rubí

Tercera jornada infantil. FOTO: CN Rubí 

En waterpolo, la majoria dels equips van tenir un cap de setmana farcit de partits. El primer equip absolut masculí va començar la segona volta, amb la intenció de millorar la posició actual (12a) i mirar d'assolir els punts necessaris per mantenir la categoria. Per la seva part, el femení (9a) buscarà sumar punts per millorar la posició aconseguida la temporada anterior.

Els resultats d'aquesta setmana han estat els següents:

MÀSTER

UE HORTA B

11-7

C.N. SANT FELIU

CADET MASCULÍ

10-12

ALEVÍ FEMENÍ

C.N. CATALUNYA

10-5

CE MEDITERRANI

ABSOLUT FEMENÍ

13-9

ABSOLUT MASCULÍ

CN SABADELL

7-16

C.N. SABADELL

JUVENIL FEMENÍ

15-4

C.N. SANT FELIU A

JUVENIL MASCULÍ

14-13

INFANTIL MASCULÍ

C.N. ATL BARCELONETA A

6-21

C.N. ATL BARCELONETA

INFANTIL FEMENÍ

8-8

ALEVÍ MASCULÍ

A.E. SANTA EULÀLIA

17-3

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.