Els dos equips absoluts de waterpolo del CN Rubí no aconsegueixen puntuar

L'equip absolut masculí de waterpolo va perdre davant el Santa Cruz Tenerife Echeyde, que es va imposar al CN Rubí amb un ajustat 9-12. El conjunt canari va realitzar un joc coral que gràcies a golejadors diferents va poder anar obrint escletxa fins al final. Ara l'equip illenc pren la novena plaça als nois dirigits per Rui Tiago.

Equip absolut masculí de waterpolo del CN Rubí. FOTO: Cedida

Per la seva part, l'equip absolut femení va disputar un gran partit contra el CN Catalunya a Barcelona. El partit va començar malament per les noies dirigides pel Karlos Ligero amb un parcial de 4-0 per les barcelonines, però el CN Rubí va saber reaccionar abans del descans assolint un esperançador 4-3. A quatre minuts per al final, el marcador reflectia un igualat 8-8, però un gol de penal a favor de l'equip barceloní a 1,19 minuts del final va ser definitiu per acabar perdent per la mínima 9-8.

Tots i les derrotes, els dos equips continuen tenint opcions de poder classificar-se per disputar la Copa del Rei i de la Reina respectivament.

En natació es va disputar la 2a Jornada de lliga Prebenjamina i benjamina, a les instal·lacions del CN Pinetons de Cardedeu. Un total de 22 esportistes (14 nens i 8 nenes), van competir representant al CN Rubí.