Dos pòdiums més per la secció de triatló del CN Rubí

En Ricard va fer pòdium en categoria V3M com a campió i la Marisol també va fer pòdium, però com a subcampiona en la categoria V3F

Aquest cap de setmana s'ha disputat el XVIII Duatló d'igualada. El Club Natació Rubí va competir amb cinc triatletes, quatre en categoria masculina i una en categoria femenina. Es van aconseguir uns grans resultats, destacant els dos pòdiums assolits pel Ricard Valenzuela i la Marisol Almeida.

Pel que fa al Ricard, va tornar a pujar al lloc més alt del pòdium en categoria V3M com a campió, sent la seva segona victòria consecutiva aquesta temporada. En la general masculina va assolir la 90a posició. També la Marisol va pujar al pòdium, en aquest cas com a subcampiona en la categoria V3F i la 57a en la general femenina.

Igualada Marisol Ricard

El Frank Garcia va assolir la 120a posició a la general masculina i la 13a en categoria V2M, el Gerardo Blanco va assolir la 145a posició a la general masculina i també una meritòria 5a posició en categoria V3M i l'Iñaki Fusté va assolir la 187a posició a la general masculina i la 35a en categoria V1M.

Pel que fa al waterpolo, els dos primers equips absoluts continuen disputant la Copa Federació. Actualment, els dos equips ocupen la quarta posició a la seva respectiva competició.