Èxit dels dos equips de waterpolo del CN Rubí a Porto

Les jugadores es van proclamar campiones del torneig i l'equip masculí va aconseguir la plata

Aquest cap de setmana els dos equips absoluts de waterpolo del CN Rubí, han participat en la quarta edició del torneig internacional Ciutat de Porto. Els dos equips es van desplaçar fins a la ciutat portuguesa amb la intenció de gaudir de l'esport i per preparar la nova temporada.
Les noies es van proclamar campiones del torneig amb dues nominacions, l'Amanda Triviño com a MVP (les sigles en anglès de jugadora més valuosa) i l'Elia Jiménez com a millor portera.

D'altra banda, els nois van quedar subcampions, amb el Rui Ramos com a màxim golejador del torneig. Són uns grans resultats que faran que els waterpolistes del club rubinenc agafin confiança de cara a una temporada que es presenta molt competitiva.

L'equip masculí del CN Rubí a Porto. FOTO: CN Rubí

L'equip masculí del CN Rubí a Porto. FOTO: CN Rubí


En triatló, diumenge passat, es va celebrar l'Infinitri Borriana Triathlon Festival. Per aquesta prova disputada a Castelló, es van desplaçar sis triatletes del club. Toni Venteo va disputar la prova "Short", assolint la 14a posició a la general i la 1a en la categoria V2. En la distància olímpica van competir tres esportistes del CN Rubí: Ricard Valenzuela, 62a posició a la general i la 6a en la categoria V2, Samuel Madrid, 77a a la general i 29a en la categoria V1, i Francesc Riudaura, 98a a la general i 43a en l'absoluta. I en Aquabike van competir Fede Haba, 6a a la general i 1a posició en la categoria V2 i, Juanjo Sánchez, 9a a la general i 4a en la categoria V2.

Finalment, aquest diumenge tindrà lloc a Can Rosés la presentació dels equips de la nova temporada 2022-2023, on assistiran tots els esportistes de les tres disciplines esportives del club: natació, waterpolo i triatló.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.