Gran actuació de l’Héctor Ramos durant el Campionat de Catalunya absolut i júnior

Va competir en sis proves, aconseguint batre rècords del club, millorar marques personals i assolir les mínimes per disputar el Campionat d’Espanya

Durant aquest últim cap de setmana, es va disputar a les instal·lacions del CN Mataró el Campionat de Catalunya d’estiu júnior de natació.

En nostre nedador Héctor Ramos, va protagonitzar un gran campionat. L’Héctor va competir en sis proves, aconseguint batre rècords del club , millorar marques personals i assolir les mínimes per disputar el Campionat d’Espanya.

Héctor Ramos al Campionat de Catalunya. FOTO: CN Rubí

Els seus temps i classificacions  han estat els següents: en els 100 esquena ha aconseguit 1:02.61 (millor marca personal i rècord del Club). Amb aquest temps va classificar-se per disputar la final B i  va assolir la mínima per competir al Campionat d’Espanya Junior. En els 50 papallona, 0:27.66 (millor marca personal). En els 100 esquena, 1:02.47 (Final B: torna a fer millor marca personal i nou rècord Club). 5e dels nascuts l’any 2006 i 10e en categoria júnior. En els 100 lliures, 0:56.77. En els 50 esquena, 0:29.24 (classificat Final B). En els 100 papallona, 1:01.37. 12e dels nascuts l’any 2006 i 20è en categoria júnior. En els 200 estils 2:18.93, 8è dels nascuts l’any 2006 i 17è en categoria júnior.

Ara l’Héctor es prepararà per disputar el Campionat d’Espanya de Natació absolut i júnior, que tindrà lloc a Màlaga, del 26 al 30 de juliol. La nostra enhorabona a l'Héctor.