Gran final de temporada pels alevins de natació

El club ha posicionat quatre nedadors i una nedadora entre els 10 millors del Campionat de Catalunya

Durant l'últim cap de setmana i fins al dilluns 19, es va celebrar el Campionat de Catalunya de natació aleví d'estiu a les piscines Bernat Picornell de Barcelona, on el CN Rubí va competir amb un total de 16 esportistes classificats, 11 nedadors i 5 nedadores.

El club va posicionar quatre nedadors i una nedadora entre els 10 millors de Catalunya, en cinc proves diferents. Tots va tenir una molt bona actuació, però cal destacar al Pol Ramos que va arribar a pujar al pòdium tres cops: Medalla d'or i per tant Campió de Catalunya en els 50 braça, medalla de plata i subcampió en els 100 braça i medalla de bronze en els 200 braça. Els resultats de tots els nedadors van ser molt bons.

Pol. Campió Cat. 50 braça

Pol Ramos al pòdium. FOTO: Cedida

El CN Rubí va assolir la 20a posició de 69 clubs participants.

El club vol felicitar a l'entrenadora de l'equip Marta Mallafréper per la gran tasca feta i a les joves promeses: Pol Ramos, Bruno de Haro, Samir Gharboui, Aurora Cuesta, Asier Oviedo, Yara Huino, Paula Delgado, Judith González, Paula Gonzalez, Pere Pina, Max Cerezo, Joel Ruiz Yeste, Unai Marin, Bruno Dedes, Hèctor Pros i Joel Ruiz Yeste pel seu esforç i la bona temporada que han fet.

Waterpolo

L'equip benjamí va disputar el Campionat de Catalunya de la categoria, assolint la 8ª posició final, millorant l'onzena assolida la temporada passada.

També el waterpolista del primer equip absolut de waterpolo, Teo Soler, disputarà el Campionat del món de waterpolo "World Aquatics Championships", que es disputarà a Fukuoka 2023 (Japó), del 14 al 30 de juliol, amb la selecció Argentina.

Teo Soler

Teo Soler. FOTO: Cedida

Triatló

Dos equips del club, un femení i un masculí, van competir al XXVI Triatló del Prat per equips.

L'equip femení amb tres components va quedar en la 8a posició i el masculí amb 6 components va assolir la posició 23.

Triatló el Prat 2023. FOTO: Cedida