Important victòria de l’absolut femení de waterpolo del CN Rubí

Les jugadores agafen una mica d'aire abans del transcendental enfrontament contra el CN Sant Feliu

L'equip absolut femení de waterpolo del CN Rubí iniciava un complicat cap de setmana amb dos partits, un dissabte i l'altre diumenge, amb resultats ben diferents, una derrota el dissabte contra el CN Terrassa (4-9), i una important victòria l'endemà diumenge, contra el CN Echeyde de Tenerife. Amb un resultat molt ajustat (11-10) i com a MVP (les sigles en anglès de jugadora millor valorada) del partit, la waterpolista Amanda Triviño.

Amanda Triviño va ser distingida com a Most Valuable Player (MVP). FOTO: CN Rubí

Amanda Triviño va ser distingida com a Most Valuable Player (MVP). FOTO: CN Rubí

Ara, les noies de Karlos Ligero agafen una mica d'aire abans del transcendental enfrontament contra el CN Sant Feliu d'aquesta setmana a la capital del Baix Llobregat. El fet de poder puntuar en aquest pròxim partit donaria la tranquil·litat necessària i permetria encarar l'objectiu de la temporada, la permanència. Des del club conviden tothom a animar les waterpolistes rubinenques.

D'altra banda, l'equip absolut masculí es desplaçarà aquest dissabte a Tenerife per mirar de sumar tres punts que els permeti de continuar optant a la lluita per la permanència.

La resta de resultats dels diferents equips van ser els següents:

MÀSTER

CN RUBÍ

C.N. MOLINS DE REI

13-12

CADET FEMENÍ

CN RUBÍ

C.N. MOLINS DE REI

11-5

ALEVÍ

CN RUBÍ

C.N. MARTORELL

17-2

BENJAMÍ

C.N. BARCELONA B

C.N. RUBÍ B

4-3

BENJAMÍ

CN BADIA B

C.N. RUBÍ B

0-6

JUVENIL FEMENÍ

CN RUBÍ

C.N. SANT ANDREU

5-10

INFANTIL FEMENÍ

CN RUBÍ

U.E. D'HORTA

7-8

JUVENIL MASCULÍ

CN RUBÍ

C.E. MEDITERRANI

7-8

En natació, el passat dissabte els nedadors més petits de l'escola esportiva del club tenien el desplaçament més llarg de la temporada. L'equip va arribar a Berga amb moltes ganes de competir i de fer-ho bé.

Cinquena jornada prebenjamina i sisena benjamina. FOTO: CN Rubí

Cinquena jornada prebenjamina i sisena benjamina. FOTO: CN Rubí

Els nens del 2012 i les nenes del 2013 s'estrenaven amb els 400 lliures. Una prova temuda però amb uns resultats excel·lents. Aquests també van disputar els 50 lliures, una prova molt ràpida i emocionant.

Els nens del 2013 van disputar els 200 lliures i els 50 lliures i les nenes del 2014, el 200 lliures i 100 esquena.

Pel que fa als més petits (els nens del 2014) tornàven a fer 50 papallona i 50 esquena, proves on vanveure unes millores importants respecte a la competició anterior. Per la seva part, els nens i nenes del 2015, es van estrenar amb la papallona, fent uns 25 metres perfectes.

L'equip benjamí va nedar el 4x50 estils mixt on vam tenir la participació de 4 equips i l'equip prebenjamí el 4x50 lliure combinat on va haver-hi 3 equips participants.

En triatló, el Ricard Valenzuela va competir en el "I Duatló popular de Vallecas" (Madrid). El Ricard va assolir la 35a posició a classificació general i la 26a en la categoria de federats.

Ricard Valenzuela. Vallecas 2023. FOTO: CN Rubí

Ricard Valenzuela. Vallecas 2023. FOTO: CN Rubí

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.