Molt bon paper dels nedadors del CN Rubí al Campionat de Catalunya d'hivern

L'Hèctor Ramos va establir un nou rècord del club en les categories absoluta i de 17 anys

Del 8 a l'11 de desembre, els nedadors del CN Rubí han disputat el Campionat de Catalunya d'hivern júnior i infantil de natació a les instal·lacions del CN Sabadell. La competició es va disputar en piscina de 50 metres.

En la primera jornada va competir només l'Héctor Ramos, que va nedar els 200 estils, en un temps de 2:19:61, assolint la seva millor marca personal i establint un nou rècord del club en les categories absoluta i dels 17 anys. En la prova dels 50 metres lliures va fer un temps de 0:26:49.

Durant la segona jornada, van nedar el Nil Monleón i l'Héctor. El Nil en la prova dels 50 esquena va marcar un temps de 0:31:99, millorant la seva marca personal i establint un nou rècord del club en la categoria dels 15 anys.

Per la seva part, l'Hèctor Ramos va nedar també els 50 esquena en la final B en un temps de 0.29:49, millorant la seva marca personal i establint un nou rècord del club en les categories absoluta i 17 anys i l'assoliment de la marca mínima per disputar el Campionat d'Espanya Open de primavera i per al Campionat d'Espanya Júnior d'estiu.

L'endemà, l'Hèctor Ramos va nedar:
• Els 200 esquena, en un temps de 2:18.43, fent millor marca personal i Record del Club absolut i dels 17 anys.
• La Final B dels 200 esquena 2:19.29.
• Els 100 lliures en un temps de 0:57.44
• Els 100 esquena en un temps de 1:04.36 amb millor marca personal en piscina de 50m.

Per la seva part el Nil Monleón va nedar els 100 esquena en un temps de 1:10.09.

Pel que fa a la secció de triatló, aquest cap de setmana es va disputar l'última prova del calendari de la temporada. Va ser el X Duatló del Parc de Talls, a Vilobí del Penedès. Els representants del club van ser: Rafael Hierro (95è a la general i el 28è en categoria V1, Xavier Rodríguez (105è a la general i el 20è en categoria V2) i el José Luis López Pinedo (12è a la general i el 26è en la categoria V2). Tots tres van finalitzar la prova assolint la 17a posició per equips.