El nedador Héctor Ramos aconsegueix tres nous rècords per al CN Rubí

Doble sessió de natació durant el cap de setmana per als joves nedadors del club rubinenc

El CN Rubí informa que dissabte passat es van disputar les últimes jornades de la setena lliga benjamina i cinquena prebenjamina, a les instal·lacions del CN Minorisa de Manresa.

Les proves disputades van ser força exigents, els 200 braça, 200 lliures, 200 estils i 100 braça per a la categoria benjamina, i els 100 estils per a les prebenjamines i prebenjamins, una prova on s’ha pogut valorar tot l'aprés durant la temporada.

També diumenge les mateixes instal·lacions del Club Natacio Minorisa van acollir en sessió de matí i tarda, la final de delegacions de natació que es van disputar en piscina llarga (50 m). El CN Rubí va estar representat per tres nedadors que formaven part de la selecció del Vallés. Un dels nedadors és Héctor Ramos que va nedar les tres distàncies de l’estil d’esquena (50m -100m – 200m), aconseguint en les tres proves, tres nous rècords del club. També va  formar part de l’equip de relleus 6x50 lliures mixta el Iago Verdú, que va nedar les tres distàncies de braça, més el relleu mixta de 4x50 estils; i Pol Ramos, que va participar en el 50 i 100 braça, mes el relleu 8x50 lliures mixta.

En waterpolo, l’equip absolut femení va iniciar la Copa Federació amb un empat (8-8), contra el CE Mediterrani.

En triatló es va disputar a Pamplona el Half Triathlon Pamplona-Iruña. Aquesta és una prova assentada al calendari estatal i que cada any va implementant millores, amb la intenció d’oferir una competició de qualitat per als participants. El CN Rubí va estar representat per sis triatletes: Alfonso Martínez que va disputar el “Half Triatlón Pamplona MD Open” assolint la 124a posició, i en el “Campionat d’Espanya de mitja distància (per grups d’edat)” van competir José Mendez (26a posició/G55-59), Xavier Rodríguez (28a posició/G55-59), Rafael Hierro (55a posició/G45-49) i José Luis López (77a posició/G50-54).

En Joan Carles Hernández va disputar el Campionat d’Espanya d'Aquabike, assolint una meritòria 4a posició del grup de edat 50/54.