Reconeixement a l'esport femení "Entre totes, tot"

A la jornada de reconeixement hi havia representants i esportistes del CN Rubí

El dissabte 17 de setembre, l'esport femení es va reunir per primera vegada i ho va fer a Tarragona. L'esdeveniment "Entre totes, tot" va agrupar al Palau d'Esports un total de 14 esportistes d'elit de l'esport femení i 23 equips femenins.

Entre elles, s'hi trobaven campiones i subcampiones del món internacionals de la talla de l'exjugadora de bàsquet Laia Palau, la campiona del món de motociclisme Laia Sanz, l'exjugadora del FC Barcelona, Melanie Serrano o la campiona del món d'Ultra Trail, Núria Picas, entre les 14 esportistes.

A més, la trobada va comptar amb la presència d'equips d'elit de l'esport femení, entre els quals hi havia representants del CN Rubí, encapçalats pel president del club, David Ortiz, l'entrenador de l'equip absolut, Karlos Lijero, i les waterpolistes Elia JiménezClaudia Moreno i Maria Sampaio.

L'acte també va estar conduït per professionals del periodisme esportiu femení com Laia Pedemonte, Danae Boronat, Sònia Gelmà i Marta Carreras.

D'aquesta manera, Tarragona es va convertir en l'epicentre de l'esport femení, en un esdeveniment festiu únic i que va permetre apropar les esportistes i professionals a poder obtenir un gran reconeixement per formar part del creixement de l'esport femení del nostre país.

Víctor Gasto va participar, juntament amb Toni Venteo, al triatló de Tossa 2022. FOTO: CN Rubí

Víctor Gasto va participar, juntament amb Toni Venteo, al triatló de Tossa 2022. FOTO: CN Rubí

També dissabte es va disputar l'única prova de la Lliga Deporvillage TriTour amb natació al mar Mediterrani: natació al mar, bicicleta a la muntanya i cursa a peu totalment plana.

Una prova molt completa per als amants de les emocions fortes. La ubicació del centre neuràlgic i l'espectacularitat de la zona emmurallada de Tossa de Mar al fons fa que milers de persones segueixin de prop cada any aquest fantàstic triatló. Enguany, el CN Rubí ha estat present amb dos triatletes; Toni Venteo que va disputar la modalitat de Sprint (124a posició) i el Víctor Gasto en l'olímpica (354a posició). Tots dos van finalitzar la prova i el club rubinenc els hi dona l'enhorabona. 

Diumenge es va disputar la tradicional travessia a l'estany de Banyoles, amb presència de tres nedadores i d'onze nedadors. 

14 nedadors del CN Rubí van participar a la travessia de l'estany de Banyoles. FOTO: CN Rubí

14 nedadors del CN Rubí van participar a la travessia de l'estany de Banyoles. FOTO: CN Rubí

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.