Victòria de l'equip absolut femení de waterpolo del CN Rubí

Tant l'equip masculí com el femení ocupen la novena posició de la classificació

El dissabte 11 de novembre, l'equip absolut femení de waterpolo del CN Rubí es va emportar de Madrid tres punts força importants davant de les últimes classificades, el CDN Boadilla.

L'equip madrileny encara no coneix la victòria després de caure davant de les nostres waterpolistes per cinc gols de diferència. No va ser cap passeig per a les rubinenques, que al descans perdien per 9-5. Però durant la segona part va començar la remuntada de les noies entrenades pel Karlos Ligero, assolint la victòria final (10-15).

El CN Rubí va tenir en la figura de la Marta Ungría al seu gran estilet amb 6 gols, i com a MVP del partit a la Irene Costa.

Per la seva part, l'equip masculí va caure en el derbi vallesà contra en CN Terrassa 14-8.

Amb aquests resultats els dos equips ocupen la novena posició de la classificació, en les seves respectives competicions.

En natació es va celebrar la 2ª jornada de la lliga catalana alevina a Badia del Vallès. La representació del CN Rubí va ser de tres nedadores i dotze nedadors.