Victòries importants dels equips absoluts de waterpolo del CN Rubí

El primer equip de waterpolo masculí va assolir la segona victòria com a local el passat dijous

El passat dijous, el primer equip de waterpolo masculí va assolir la segona victòria com a local davant el CN Sant Andreu. Els waterpolistes del CN Rubí es van imposar amb un ajustat 10-8 a l'equip barceloní. Els nois entrenats per Rui Tiago, van saber gestionar l'avantatge assolit en el segon i tercer quarts de cinc gols. En l'últim quart van saber aguantar la pressió del Sant Andreu que es va imposar amb un parcial d'1-4. El waterpolista Oriol Albacete va ser escollit com a millor jugador del partit.

Oriol Albacete MVP del partit. FOTO:  Federació Catalana de Natació.

Oriol Albacete MVP del partit. FOTO: Federació Catalana de Natació.

Per la seva part i el mateix dia, les noies s'enfrontaven al CE Mediterrani a Barcelona. A les noies del CN Rubí els hi va costar d'entrar al partit ((4-1/4-2/4-1/3-3), en el que l'equip de Sans es va imposar 15-7.

També durant el cap de setmana els dos equips absoluts de waterpolo van tornar a tenir jornada de competició.

Les noies van assolir la seva primera victòria a la màxima competició contra el CN Sant Feliu a la capital del baix llobregat (11-14). En un partit molt seriós, les waterpolistes van aconseguir sumar els primers punts de cara assolir el seu objectiu. La waterpolista Claudia Moreno va ser escollida MVP.

Claudia Moreno MVP del partit. FOTO: Federació Catalana de Natació.

Claudia Moreno MVP del partit. FOTO: Federació Catalana de Natació.

Per la seva part l'equip masculí va perdre de manera clara contra el CN Sabadell 23-4.

També cal destacar que els waterpolistes Erika Alexandra Douton, Gael Aparicio, Tomàs Soler i Aran Pina han entrat a formar part del Centre de Tecnificació esportiva del CAR, a través de la Federació Catalana de Natació.

La resta de resultats van ser els següents:

C.N. MOLINS DE REI B

INFANTIL B

9-17

C.N. SANT ANDREU

INFANTIL A

13-3

JUVENIL FEMENÍ

CE MEDITERRANI

8-21

JUVENIL MASCULÍ

C.N. MATARÓ

7-8

     

 

Pel que fa al triatló, es va disputar el XX Aquatló Ciutat de Badalona, amb presència d’un triatleta del club. El Xavier Megias va assolir la 62ª posició a la general i una meritòria 5ª posició en la categoria V2.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.