Les waterpolistes del CN Rubí queden en sisena posició final en la divisió d’honor femenina

Acaben la competició amb una victòria molt ajustada contra el CN Barceloneta i Elena Ruiz s'erigeix en la màxima anotadora amb 7 gols

Dissabte passat va finalitzar la divisió d’honor femenina de la temporada 2021/2022. L’equip femení del Club Natació Rubí va assolir la tercera millor posició d’ençà la seva tornada a la màxima competició. Enguany les noies han quedat en una més que meritòria sisena posició final, acabant la competició amb una victòria molt ajustada contra el CN Atl. Barceloneta (11-10).

Les noies del CN ​​Rubí es van endur  els tres punts davant un combatiu Barceloneta, que perdia 8-6 al final del tercer quart però que al final va tenir opcions de poder treure un punt. Les rubinenques van saber mantenir la calma ens els últims instants del partit, on la internacional del Rubí, Elena Ruiz, va ser l’autora de 7 gols i la màxima anotadora de l’enfrontament.

També l’equip de natació va competir a Sant Esteve Sesrovires. Ho va fer dissabte  durant la 5a jornada de la lliga infantil i la corresponent al circuit de trofeus absoluts. Les nedadores i nedadors dirigits per la Marta Mallafré i el Jesús Brisa, van tenir una bona actuació.

Els alevins Pol Ramos i Nil Monleón van participar en el trofeu, tots dos nedadors van experimentar per primer cop una competició amb altres nedadors més grans que ells. L'experiència va ser tot un èxit i ambdós van fer una actuació excel·lent millorant marques personals.

L'equip de natació del club rubinenc. FOTO: Cedida

També diumenge i a les mateixes instal·lacions, els benjamins tenien un prova molt esperada i molt treballada durant la temporada. La prova de nivell, és una avaluació on cada nadador demostra haver adquirit els habilitats i destreses aquàtiques suficients per seguir en el procés d'un nedador complet. Aquesta prova penalitza les errades sumant temps als temps d'altres proves i penalitzen així l'opció de classificar-se pels campionats.

Tot i no tenir resultats oficials, els nedadors rubinencs van fer unes proves impecables, demostrant tot el que han après i deixant el llistó en un nivell molt alt.