L'alcaldessa visita la Cambra de Terrassa per tractar els vals de comerç i la segona estació de FGC

S'ha parlat sobre la campanya de vals de comerç Rubí s'ho val, que ha emès 17.000 vals de 10€ cadascun

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha visitat la Cambra de Comerç de Terrassa per tractar diversos temes, com els vals de comerç i la segona estació de FGC. La reunió ha tingut lloc aquest dimecres 22 de maig amb el president de la Cambra, Ramón Talamàs, i el vicepresident i delegat de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat, Joan Franquesa. A més, els regidors rubinencs, Juan Antonio Brustenga i Víctor García van acompanyar a la màxima edil.

L'esdeveniment es va fer amb l'objectiu de continuar reforçant les relacions institucionals entre el consistori i la Cambra. Es va parlar sobre la campanya de vals de comerç Rubí s'ho val, que va emetre 17.000 vals de 10€ cadascun. Aquesta iniciativa va suposar una activitat comercial d'uns 800.000€, on han participat molts rubinencs i més de 150 comerços.

D'altra banda, s'ha tractat el tema de la segona estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a La Llana, amb l'objectiu de cobrir les necessitats de les persones que viuen a les urbanitzacions o treballen a la zona.

La Cambra de Comerç de Terrassa ha mostrat a part de l'equip de govern de Rubí el treball d'implantar una incubadora d'alta tecnologia industrial a la zona de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat del Vallès, a través de la Fundación Incyde de les Cambres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.