Comerç Rubí farà el canvi del sistema de fidelització de la targeta física a la digital

El client podrà acumular punts només dient el nom o el mòbil a qualsevol de les botigues adherides

La Junta Directiva de Comerç Rubí ha aprovat la implantació del nou sistema de fidelització digital Targecopy, que tal com asseguren és "més pràctic, segur i sostenible". Afirmen que els clients poden estar tranquils perquè no perdran els punts de la seva Targeta Comerç. La mesura de canviar la tarjeta física a la digital es farà a partir del setembre.

A partir d'aquesta data, es donaran d'alta tots els establiments que disposen del terminal al sistema digital. Un cop es faci, quan un client vagi a un comerç membre amb la targeta física, des d'allà es farà el procés d'alta amb les dades corresponents. Quan es faci el registre, la targeta se la queda l'establiment i el client podrà acumular punts en el nou sistema només dient el nom o el mòbil a qualsevol de les botigues adherides.

Per als usuaris que prefereixin continuar amb el sistema utilitzat fins ara, es podrà quedar la targeta, però serà merament simbòlic, perquè els punts ja estaran acumulats digitalment. Per als rubinencs i rubinenques que formin part d'aquest sistema, no hauran de fer cap gestió addicional, ja que no cal que es descarreguin cap aplicació al mòbil, i seran les botigues les que s'encarreguin de fer-ho i sumar els punts que els hi correspongui.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.