contingut promocionat
baixa (1)

 

No et perdis una nova edició de la Botiga al Carrer!

El dissabte 11 de juny, l'illa de vianants s'omplirà de vida amb les parades del comerç local al carrer

El pròxim dissabte 11 de juny arriba una de les cites més esperades de l'any per a la ciutadania, la Botiga al Carrer, iniciativa organitzada per Comerç Rubí, en col·laboració amb l'Ajuntament de Rubí. 

De 10 a 20:30 h, l'illa de vianants s'omplirà de vida amb les parades del comerç local al carrer i la ciutadania podrà passejar i comprar, mentre gaudeix d'activitats d'animació, espectacles i música.

Des de l'associació Comerç Rubí recorden que l'esdeveniment és una "gran oportunitat de promoció", i conviden a sumar-s'hi als establiments que encara no ho hagin fet. Per fer-ho cal que contacten a través del telèfon de 606 03 63 92, o bé per correu electrònic a: info@viurubi.com.

“Esperem que dissabte sigui de nou un èxit. La Botiga al Carrer sempre ha anat molt bé amb l’objectiu d’apropar el comerç local a la ciutadania i dinamitzar-lo. Esperem que sigui una gran festa del comerç local”, ha dit Miquel Ortuño, president de Comerç Rubí. 

Cal recordar que aquest any coincidirà en el mateix dia la Fira d'Art de Primavera, amb la presència de l'Associació de Sant Galderic a la plaça del Dr. Guardiet i el Col·lectiu d'Il·lustradors de Rubí City (CIRC).

Més info: Rubí celebrarà una nova fira de primavera

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.