Torna una nova edició de la Botiga al Carrer a Rubí

Els comerços, serveis i establiments de restauració de la ciutat encara estan a temps de participar-hi

Després de tres anys sense poder celebrar-se per la pandèmia, torna una nova edició de la Botiga al Carrer, iniciativa organitzada per Comerç Rubí i l'Ajuntament de Rubí. 

El pròxim dissabte 11 de juny, de 10 a 20:30 h, l'illa de vianants s'omplirà de vida amb les parades del comerç local al carrer i la ciutadania podrà passejar i comprar, mentre gaudeix d'activitats d'animació, espectacles i música. Enguany també es comptarà amb la presència de l'Associació de Sant Galderic a la plaça del Dr. Guardiet i el Col·lectiu d'Il·lustradors de Rubí City (CIRC).

Des de l'associació Rubí Comerç recorden que l'esdeveniment és una "gran oportunitat de promoció", i conviden a sumar-s'hi als establiments que encara no ho hagin fet. Per fer-ho cal que contacten a través del telèfon de 606 03 63 92, o bé per correu electrònic a: info@viurubi.com.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.