Coneixes el servei de Rubicleta?

L'aparcament té una capacitat de 20 bicicletes i disposa d'un punt d'autoreparació al seu interior

Rubí és una ciutat que disposa de diferents transports i té una connexió amb Barcelona i els municipis del voltant molt bons. Té una estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, de Rodalies i diverses parades d'autobusos. No obstant això, es vol promoure la mobilitat sostenible i la nostra ciutat té tots els mecanismes per a portar-la endavant.

El servei de Rubicleta és un d'ells. Consisteix en un aparcament de bicicletes ubicat davant del Rubí Forma (Rambleta de Joan Miró), segur i gratuït, en el que poden fer ús totes les persones majors de 12 anys. Per a poder deixar la bicicleta en aquest punt de la ciutat, es pot fer a través de parkingverde.com o descarregant l'app de Pverde.

L'aparcament té una capacitat de 20 bicicletes i disposa d'un punt d'autoreparació al seu interior amb un kit bàsic d'eines i manxa per a inflar els neumàtics. A més, té un circuit de videovigilància i està obert els 365 dies de l'any les 24 hores del dia. El temps màxim d'estacionament és de 48 hores consecutives o 72 hores en cas de cap de setmana. Si l'usuari o usuària s'excedeix d'aquest horari, serà penalitzada amb dies no hàbils per utilitzar el servei.

Aquesta iniciativa es va aprovar gràcies als pressupostos participatius de 2020 de nens, nenes i adolescents.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.