Esquerra Republicana celebra el seu acte central de campanya amb una vuitantena de persones

L'alcaldable, Xavier Corbera, defensa un canvi de model a Rubí

Una vuitantena de persones han assistit aquest dissabte a l'acte central de campanya d'Esquerra Republicana a la plaça Salvador Allende. L'alcaldable republicà, Xavier Corbera, ha estat acompanyat del conseller de territori, el sabadellenc Juli Fernández.

Corbera ha assegurat que Esquerra és l'únic partit que pot liderar el canvi a la ciutat després de vint anys de govern socialista. L'alcaldable republicà assegura que té un equip ''ben preparat'', especialistes en diferents àmbits i amb una idea clara del futur de la ciutat. A més, Corbera creu que tenir com a interlocutor al seu propi partit a la Generalitat garantirà que es tirin endavant molts projectes que estan aturats.

Pel que fa al model de ciutat que proposa Esquerra, Xavier Corbera ha parlat d'un projecte sostenible, d'oportunitats laborals i que no deixi enrere ningú. Corbera ha criticat el govern actual i ha dit que té un model esgotat amb projectes aturats com els antics cinemes, la fàbrica de la Superson o el Vapor Nou. També ha demanat el vot útil per a la seva formació perquè, ha dit, és l'única que pot transformar la situació actual.

Per la seva part, Juli Fernández afirma que els republicans estan preparats per assumir la responsabilitat tot i que, de vegades, sigui complexa, en clara referència al govern català i la seva gestió. El sabadellenc ha qualificat Corbera i el seu equip de ser 'gent honesta que coneix i estima la ciutat'.

Els parlaments han finalitzat amb tot l'equip d'ERC a l'escenari i amb la cançó que Roger Margarit ha creat per aquesta campanya 'La força de Rubí'.

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.