Caiguda de Ciutadans: Sense representació a l'Ajuntament

La formació taronja perd els tres escons i no tindrà representació en la propera legislatura

Ciutadans es queda sense regidors després de dos mandats amb representació al consistori. El 2015, va obtenir-hi quatre regidors i 14,24 % dels vots. Quatre anys més tard, el 2019, Cs va aconseguir sumar-hi un regidor menys, fins a arribar als tres regidors i el 10,41 % dels vots. En aquestes municipals, la formació taronja només ha sumat el 2,41% dels vots.

L'alcaldable, Roberto Martín, afirma que el que ha passat a Rubí ''és el mateix que ha passat a Catalunya i Espanya''. Segons el candidat, ''el projecte de Ciutadans no ha aconseguit seduir i animar a la gent a votar-nos''. Martín creu que la majoria de ciutadans ha votat '' en clau nacional'' i s'ha mostrat a disposició ''d'ajudar'' als partits que han aconseguit representació.

Ciutadans seguirà aquests quatre anys ''lligat a la vida social i poítica de Rubí''. La formació prioritza el ''descans'' i vol ''deixar treballar'' a la resta de partits.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.