El club de futbol Can Mir entrenarà a 20 joves acollits

Acord de col·laboració entre el CEF Can Mir i la cooperativa ISOM, que ja acull joves a Rubí

 

El club de futbol Can Mir entrenarà a les seves instal·lacions 20 joves acollits des de fa temps per la cooperativa ISOM a Rubí. Els joves participaran en la categoria juvenil en un equip de nova creació.

 

Xavier Mas, vicepresident de Can Mir i responsable dels projectes socials, ha assegurat que estan mantenint reunions amb la Federació Catalana perquè els 20 joves també puguin competir, la qual cosa suposaria una gran notícia per a ells.

 

En aquest sentit, l'entitat esportiva rubinenca aportarà els professionals necessaris, com són un entrenador i un educador integrador social, material i recursos necessaris. També facilitaran la realització d'activitats de caràcter social, formatives i cíviques en col·laboració amb altres entitats i professionals de Rubí.

 

 

El president del CEF Can Mir, Jordi Peiró, formalitzant el conveni amb la cooperativa ISOM
El president del CEF Can Mir, Jordi Peiró, formalitzant el conveni amb la cooperativa ISOM | Cedida

 

A banda del vessant esportiu, l'objectiu d'aquest acord és fer pedagogia i sensibilitzar a la població sobre l'acolliment i la inclusió d'aquests joves, que provenen d'altres països i "que han hagut d'abandonar la seva terra i les seves famílies per tenir una expectativa de vida millor".

 

Des del club esportiu rubinenc consideren que la iniciativa complementa els recursos i mitjans "que davant d'aquesta realitat han d'aportar les administracions públiques, la gestió diària i la gran tasca que desenvolupen els professionals i la cooperativa que acull als joves".

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?