La Sra. de González, Che Sudaka i Pep's Show Boys al Rubisound de Festa Major

El concert, que s'emmarca en el festival Rrandom, tindrà lloc a la plaça Doctor Guardiet

 

 

La plaça Doctor Guardiet acollirà, un any més, el festival de tancament de temporada del programa de Ràdio Rubí, Rubisound. Aquest concert, que s'emmarca en el festival Rrandom, tindrà lloc el pròxim 27 de juny, inici de la Festa Major, i portarà a l'escenari els grups La Sra. de González, Che Sudaka i Pep's Show Boys.

 

Aquesta cinquena edició del Rubisound, enguany, marca l'inici dels actes de celebració dels 40 anys de l'emissora municipal. Per aquest motiu, els grups seleccionats, representen el passat, el present i el futur de les bandes locals. 

La Sra. de González
La Sra. de González | Cedit Rubisound

 

 

La Sra. de González

Aquesta és una de les bandes rubinenques amb una més llarga trajectòria i amb molts seguidors a la ciutat. Tot i haver-se donat una petita pausa el grup l'any 2014, la formació original tornarà als escenaris en primícia expressament per al Rubisound d'enguany.  

 

Recordem que la banda neix l'any 2001 sota el nom de 'La Sonrisa del Diablo' i es forma als entorns del típic i conegut (i ja desaparegut) bar rubinenc 'Aquí t'espero'. Ginés i Guillem comencen a tocar i assajar amb Serginho i Xavier Zurita. La primera cançó que fan plegats s'anomena 'Harto'. Després de diversos festivals, concerts i actuar com a teloners de grups com Macaco o Delinqüentes, l'any 2009 veu la llum 'La Señora de González', amb una promoció amb Sony Music amb més de 80 concerts i bolos per ràdio i televisió per tot el país.

 

L'any 2012, Xavier Teixidó substitueix Serginho, que continua creixent amb altres formacions musicals com Maldita Nerea, el grup continua amb la promoció i producció pròpia aquesta vegada sota el nom de Sr. González. Després de molts concerts i altres projectes musicals d'alguns dels integrants del grup, l'octubre de 2014, la formació decideix donar-se una petita pausa. Cinc anys més tard, la formació original torna per al concert de final de temporada del Rubisound.

Che Sudaka
Che Sudaka | Cedit Rubisound

 

 

Che Sudaka

La connexió amb la ciutat d'aquesta banda és el rubinenc d'adopció Leo Fernández. El grup, que ha tocat als cinc continents, compta amb 17 anys d'experiència i més de 1500 concerts en viu. L'esperit del seu nou projecte musical, 'Conectando!', mostra el que és el tarannà d'aquest grup, barrejant les arrels colombo argentines del grup amb les del planeta sencer, amb la missió de portar un cant d'amor i unitat a tothom.

 

La banda neix l'any 2002 a Barcelona i de seguida són considerats com un dels referents internacionals del mestissatge. Els dos germans argentins, Leo i Kachafaz, i els seus companys colombians, Jota i Sergio, fusionen la cúmbia, l'ska i el punk convertint els seus concerts en una gran festa. Les lletres de les seves cançons són un cant a la convivència i en contra de divisions polítiques i mediàtiques. 

Pep's Show Boys
Pep's Show Boys | Cedit Rubisound

 

 

Pep's Show Boys

Pep Ventura, actual propietari de l'estudi rubinenc Essentia Beyond Music, el que era l'antic Monkey Sound de Los Perez, lidera aquesta banda amb cantant femenina, saxo, teclats i bases electròniques. El projecte, que comença l'any 2013, destaca per un estil molt característic amb estètica i música amb tocs vintage. 

 

La banda toca els gèneres Electro Swing, Swing House i Jackin House, basant-se en la mescla de cançons del passat i originals amb l'essència d'aquest estil musical. Les seves creacions es basen en un espectacle de ball i alegria sobre l'escenari amb un directe que no deixarà a cap persona el públic indiferent.

 

Els concerts del Rubisound tindran lloc dijous, 27 de juny, a la plaça Doctor Guardiet a partir de les 22.30 h. Una de les millors propostes per arrencar amb força la Festa Major d'enguany.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?