El Gra presenta el projecte 'Llums i colors' del rubinenc Blai Ferran

El treball s'emmarca dins de la iniciativa 'Explica'ns el teu rotllo', que aquesta vegada, va dedicada a la temàtica artística

El Grup Fotogràfic El Gra presenta el treball 'Llums i colors' del rubinenc Blai Ferran. L'esdeveniment serà el dimecres 19 de juny, a les 18:45h., al Casal Cívic Comunitari de Rubí (carrer Magallanes, 60). 

El treball s'emmarca dins de la iniciativa 'Explica'ns el teu rotllo', que aquesta vegada, va dedicada a la temàtica artística. La mostra de fotos és molt variada, ja que representa diferents situacions de la vida quotidiana i de la naturalesa

El Blai Ferran té l'afició de la fotografia des de ben petit. Durant molts anys ha compaginat dos treballs per tal de dedicar-se a aquest món per complert. Ha fet diferents projectes com 'Després de les aigües', 'Dalí i el Crist de Vallés', 'Celler Cooperatiu-l'esperit de Rubí' i l'últim, 'Cent anys d'esbart', entre d'altres. A més, s'ha focalitzat en els dos camps més importants: la imatge fixa i en moviment. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.