El Grup Fotogràfic El Gra presenta 'BCNPinholeProject, o com no fer un treball documental'

L'esdeveniment s'emmarca en la coneguda iniciativa de l'entitat, anomenada 'Explica'ns el teu rotllo'

El Grup Fotogràfic 'El Gra' presenta el treball BCNPinholeProject, o com no fer un treball documental, d'Isidre García Puntí. La presentació tindrà lloc el dimecres 29 de maig a les 18:45h al Casal Cívic Comunitari de Rubí (carrer Magallanes,60). L'entrada és gratuïta i dirigida a tots els públics.

L'esdeveniment s'emmarca en la iniciativa mensual de l'entitat, anomenada Explica'ns el teu rotllo. En aquesta ocasió tracta sobre la fotografia estenopeica o PINHOLE, presa amb una caixa fosca amb un petit forat, que té la finalitat de fer d'objectiu. L'acte també comptarà amb un passi fotogràfic comentat, amb una tanda de preguntes i un col·loqui amb l'autor.

Isidre Garcia és graduat per l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya amb més de 25 anys d'experiència com a freelance. A més, ha fet diverses col·laboracions amb el País Catalunya i Diari Ara.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.