Barrets de quiròfan de Robin Hat. FOTO: Cedida
Barrets de quiròfan de Robin Hat. FOTO: Cedida
Mascaretes infantils i per a adults de Robin Hat. FOTO: Cedida
Mascaretes infantils i per a adults de Robin Hat. FOTO: Cedida
Mitjons originals de Robin Hat. FOTO: Cedida
Mitjons originals de Robin Hat. FOTO: Cedida

ROBIN HAT - barrets de quiròfan, mascaretes higièniques reutilizables i mitjons originals

Empresa de Rubí que ofereix barrets de quiròfan, mascaretes infantils i per a adults i mitjons originals

Robin Hat és una empresa de Rubí que s'encarrega de la producció i distribució de barrets de quiròfan estampats, mascaretes higièniques reutilitzables i mitjons originals de compressió i Fantasia.

Barrets de quiròfan

Els Barrets de quiròfan Robin Hat estan enfocats al personal sanitari i es tracta de barrets amb diferents estampats i colorits, que busquen aportar color i humanitzar entorns hospitalaris. Tenen models per cabell llarg i cabell curt, amb tires ajustables i també amb el pràctic "Click & Mask" per a poder subjectar la mascareta.

Mascaretes higièniques reutilitzables

Per altra banda, les mascaretes higièniques de tela reutilitzables, estan enfocades a tota mena de públic, per adults i per nens. Per tal de garantir la màxima seguretat, totes les mascaretes estan certificades segons la normativa vigent UNE 0065:2020. A la web es poden trobar models que s'autodesinfecten gràcies a la tecnologia Viroblock. A més, compten amb un ampli catàleg d'estampats dissenyats per a totes les estacions de l'any.

Mitjons Originals de Compressió i Fantasia

Com a novetat, aquest any llencen una nova línia de mitjons, els Robin Socks, amb dissenys molt originals i plens de colors per a tothom: mitjons de canya alta de compressió enfocats a personal sanitari i també mitjons de canya mitja Fantasia per a tots els públics.

Aquests i altres productes, així com els pròxims productes que llancin al mercat, els trobaràs a la seva pàgina web: robinhat.com

Correu electronic: info@robinhat.com

Més informació
Robin Hat, l'empresa rubinenca que vesteix de color a mig món
Adreça

Localitat: RUBI

Adreça: AV. DE LES OLIMPÍADES 93-95 NAU 5B

Com arribar-hi