Ja hi ha data per demanar les beques de menjador escolar

Durant el passat curs, de les 2.723 sol·licituds d’ajuts de menjador se’n van aprovar 2.278

Les famílies que vulguin rebre un ajut de menjador escolar durant el curs 2022-2023 podran fer la seva sol·licitud entre el 16 de maig i el 3 de juny. Les beques cobreixen el 70% o el 100% del preu del servei, en funció del llindar de renda de la unitat familiar. En alguns casos, però, l'Ajuntament complementa els ajuts parcials amb recursos propis per tal de garantir a aquestes famílies una cobertura total.

Com ja va passar en les dues convocatòries anteriors, enguany s'hauran de presentar les sol·licituds prioritàriament de manera telemàtica, emplenant un formulari que es publicarà a la Seu Electrònica de l’Ajuntament a partir del 16 de maig. Per fer-ho caldrà disposar de certificat electrònic (idCAT o eDNI) o bé estar donats d’alta al servei idCAT mòbil, gestió que es pot completar de forma immediata a través d'Internet.

Suport presencial als barris del Pinar i Les Torres

Per a les persones que tinguin dificultats en la realització del tràmit per internet, l’Ajuntament posarà diversos serveis de suport. D’una banda, entre el 16 de maig i el 3 de juny, els rubinencs podran resoldre els seus dubtes en relació a aquest tràmit mitjançant el canal de xat habilitat a través de WhatsApp i Telegram de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Més info: L'OAC habilita un xat de WhatsApp i Telegram per resoldre dubtes

Durant el mateix període, s’oferirà un suport presencial per acompanyar la ciutadania a l’hora de fer el tràmit telemàtic a La Cruïlla Centre Cívic El Pinar (els dimarts i dijous de 9 a 11 h) i a l’Associació Veïnal del barri de Les Torres (els dimecres i divendres de 9 a 11 h).

I, per últim, els dies 23, 24, 25, 30 i 31 de maig i l’1 de juny també s’orientarà les persones que vulguin fer la sol·licitud mitjançant una sessió presencial que s’organitzarà en petits grups al local del carrer Pitàgores, 7. Les persones que necessitin rebre aquest assessorament podran demanar cita prèvia trucant al 93 588 70 00 (ext. #3303 o #3307).

Segons l'Ajuntament de Rubí, per al curs 2021-2022, es van rebre 2.723 sol·licituds d’ajuts de menjador, de les quals se’n van aprovar 2.278.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.