Bodegues Rosàs, el plaer del bon beure a Rubí

 

Bodegues Rosàs és el punt de trobada dels amants del vi on es poden trobar més de 1.500 referències i novetats de vins, licors, destil·lats, caves i champagnes que faran de cada ocasió un moment únic i singular.

La família Rosàs s'ha dedicat al món vinícola des de 1920. L'experiència i la passió pel vi ha passat de generació en generació i ha anat adquirint una gran força com a empresa que evoluciona i s'adapta a les noves tecnologies.

A més de gaudir dels vins artesans i de la varietat de sortit de vins a doll que ofereixen les botes de Bodegues Rosàs, també podràs fer un tast i escollir quin vi és el millor per acompanyar el teu àpat. Una de les característiques que han mantingut l'empresa com a referent en el sector és la seva aposta per la innovació i l'adaptació a les noves tecnologies, com és el cas de l'exclusiu espai dedicat al tast del vi self-service que Rosàs ofereix als seus clients.

També té un espai reservat per a productes gourmet artesans. El client també pot comprar elements per crear el seu propi vi amb la varietat de premses, botes, embotelladores, etc.

Sobretot, el que trobarà a Bodegues Rosàs és passió i vocació pel vi i consells i assessorament basat en l'experiència familiar de gairebé 100 anys.

 

Disposa d'aparcament gratuït per a clients.

 

Adreça: C/ Cervantes nº 76  (08191 Rubí, Barcelona)

Telèfon: 93 588 32 27

Més info: http://www.bodegasrosas.com/

Segueix Bodegues Rosàs al Facebook i a Twitter.