contingut promocionat
alejandro palomar maristany logo transp

 

 

Consells: Vols acollir-te a la Segona Oportunitat? Alejandro Palomar resol tots els dubtes

L'advocat de Sant Cugat ha detectat dubtes entre els propietaris, autònoms i petits empresaris sobre la cancel·lació de deutes i la llei de Segona Oportunitat

Tens algun deute que no pots tornar i no vols que aquest afecti la teva propietat o al teu petit negoci? Estàs jubilat i estàs preocupat perquè un petit deute pugui afectar el teu patrimoni? La llei de Segona Oportunitat t'ofereix una sortida legal i et permet alliberar-te de preocupacions.

L'advocat concursal, Alejandro Palomar, t'acompanya en tot el procés perquè puguis cancel·lar tots els teus deutes.

  Demana cita, ara!

Tot el que has de saber abans d'acollir-te a la Llei de Segona Oportunitat

Pràcticament, tots els deutes es poden perdonar i ara el procés és més àgil, ja que no cal comptar amb la figura de l'administrador concursal si no tens cap actiu per liquidar ni tampoc tens cap creditor que t'ho demani.

Les excepcions al perdó són els deutes en l'alimentació infantil en relacions trencades o condemnes penals amb pagament d'una responsabilitat civilNo obstant això, cada cas cal analitzar-lo de manera individual. A més a més, encara és un escull el deute amb l'Administració Pública. Ara per ara el màxim que et poden perdonar amb l'Agència Tributària i la Seguretat Social són 10.000 euros.

Amb la nova llei i la reforma de la mateixa del setembre del 2022, després de presentar la teva sol·licitud, el jutge ja dicta una sentència on et pot perdonar el deute si reuneixes els requisits. Això fa que puguis estalviar temps i diners.

Tot el procés és ràpid. Amb un advocat eficient i amb la documentació necessària endreçada i posada en ordre per presentar-la, no hauries de trigar més de 3 o 4 mesos en obtenir una sentència.

Si ets un propietari, autònom o empresari i estàs amoïnat per algun deute que puguis tenir, l'advocat concursal, Alejandro Palomar, et resoldrà tots els teus dubtes i t'acompanyarà en tot el procés fins a aconseguir la redempció definitiva.

  Demana cita, ara!