contingut promocionat
Policlinic Torreblanca L

 

Les darreres tendències en rejoveniment facial de les celebritats arriben a Rubí

Reabsorbibles i altament biocompatibles, aquestes fraccions purificades d'ADN, actuen com a potents bioestimuladors cel·lulars

Els bioestimuladors polinucleòtids, l'última tendència en rejoveniment facial que utilitzen les celebritats, aterra a Rubí. L'actriu Jennifer Aniston ha donat a conèixer aquesta innovadora tècnica a través d'una entrevista al The Wall Street Journal, de la que ha dit que és un dels seus secrets de bellesa i que periòdicament s'aplica polinucleòtids derivats de l'ADN del salmó.

 

jennifer Aniston Grup Policlinic polinucleotidos 1024x576

 

Policlinic Rubi TOT Rubi polinucleotids

 

El poder bioestimulador dels polinucleòtids al rescat de la bellesa

Segur que ja has sentit parlar del tractament facial que aquest estiu crea tendència i que està formulat a partir de polinucleòtids, poderosos bioestimuladors presents en el nostre ADN i ARN que tenen la funció d'ajudar a la reparació cel·lular. A més, també estimulen la síntesi d'àcid hialurònic, col·lagen i elastina, substàncies presents en el nostre organisme i imprescindibles per a lluir un rostre jove. Totes aquestes propietats els fan únics en el tractament de:

  • La flacciditat
  • Les arrugues les i línies d'expressió
  • La textura de la pell (aspra, no uniforme i sense lluminositat)

En l'Estètica Avançada de Policlínic Rubí ja estan les agendes obertes per a aquest tractament. A més, ofereixen un diagnòstic facial gratuït amb metges estètics especialistes. Es pot sol·licitar per telèfon o per Whatsapp al número 699 619 049.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOT Rubí (@totrubi)

 

Reabsorbibles i altament biocompatibles, aquestes fraccions purificades d'ADN, actuen com a potents bioestimuladors cel·lulars. Amb la formulació adequada i en un únic tractament aconseguim potents beneficis en la nostra pell com són:

  • Rejovenir
  • Reafirmar
  • Redensificar

Coneix més sobre els bioestimuladors de polinucleòtids aquí.

 

Estètica Avançada Policlínic Rubí

C. Pere Esmendia, 25. Rubí

T. 93 515 39 99

www.grup-policlinic.com

Més informació