contingut promocionat
Kids&Us logo

 

Kids&Us, l'escola amb servei personalitzat que s'ajusta a l'aprenentatge de cada infant

Kids&Us fa servir un mètode propi, únic i innovador en l'aprenentatge de l'anglès

Kids&Us és un centre que aposta per l'ensenyança de l'anglès i ho fa a través del seu mètode exclusiu i de l'atenció personalitzada dels alumnes i de famílies a tots els nivells. D'aquesta manera l'escola crea 'vestit a mida' pel que fa a l'aprenentatge d'aquesta llengua imprescindible per al futur de les noves generacions.

  Contacta amb Kids&Us!

Aquesta atenció personalitzada es pot oferir en gran part gràcies a l'aposta del centre per impartir classes amb grups reduïts, el que es tradueix en un millor seguiment de l'alumne dins l'aula en totes les seves etapes educatives: Babies per a bebès d'1 a 2 anys; Kids, per a nens i nenes de 3 a 8 anys; Tweens per infants de 9 a 12 anys i Teens per a joves d'entre 13 i 18 anys.

 

Però tan important com la qualitat de les classes, és facilitar l'organització i fer el possible per garantir la comoditat de les famílies dels alumnes. És per això que, Kids&Us disposa d'una àmplia oferta d'horaris i d'altres facilitats, com el servei de recollida a les escoles, perquè una vegada els infants acabin el seu horari escolar, el personal es desplaci fins al centre per a passar a buscar el nen o nena i el porti fins a les instal·lacions de Kids&Us per fer la seva classe d'anglès.

KIds&Us presta suport individualitzat en l'aprenentatge de l'alumne FOTO: Cedida

KIds&Us presta suport individualitzat en l'aprenentatge de l'alumne FOTO: Cedida


Però el projecte educatiu de Kids&Us no s'acaba aquí, ja que, per cobrir les necessitats de tot l'alumnat, el centre presta suport individualitzat en l'aprenentatge de l'alumne, així com tutories amb les famílies i una constant comunicació entre famílies i l'equip de direcció del centre.

  Contacta amb Kids&Us!

Kids&Us disposa d'una àmplia oferta d'horaris i d'altres facilitats FOTO: Cedida

Kids&Us disposa d'una àmplia oferta d'horaris i d'altres facilitats FOTO: Cedida

 

Més informació