contingut promocionat

Comerç Rubí

 

 

Amb la nova targeta digital de Comerç Rubí compra a les botigues pagant menys

Activa el nou sistema en qualsevol de les botigues associades

La Targeta Comerç de Comerç Rubí és ara més segura, pràctica i sostenible. La targeta, que es va posar en marxa fa vint anys i que fan servir més de 25.000 rubinencs i rubinenques, s'ha convertit en una targeta virtual.

  Dona't d'alta!

Activa el nou sistema a la pròxima compra

La nova acreditació amb la qual es poden aconseguir descomptes i promocions exclusives, es pot demanar o canviar de física a digital, demanant-ho als 90 comerços adherits a Comerç Rubí, que també s'encarregaran de traspassar el saldo de les targetes físiques al nou sistema. I és que cada euro equival a un punt.

Targeta amb múltiples beneficis

"Els beneficis de la targeta digital són molt significatius, el primer és que al client ja no li cal portar la targeta a sobre, només fa falta identificar-se a la botiga on comprar i acumular punts, i quan més compres, més punts. A banda, és una acció més amable pel medi ambient per la reducció del plàstic que suposa", apunta el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño.

Per la seva banda, Susanna Navarrete de la Cansaladeria Casas del Mercat de Rubí ha indicat que la nova tecnologia ha comportat més senzillesa, facilitat i millores: "A les nostres clientes els agrada molt més aquest sistema i com són clientes habituals els posem la compra que fan directament". Casas també ha volgut destacar que per a ella el canvi de la targeta física a virtual "és tot un encert" i que "les clientes estan molt més contentes".

Rubí comerç

El nou funcionament de la targeta

Una vegada la persona està donada d'alta a alguna de les botigues adherides, quedarà registrada dins el sistema i podrà utilitzar els punts acumulats a qualsevol dels comerços adherits i repartits per tota la ciutat i de diversos sectors com alimentació, moda, complements i perruqueries, entre molts altres. La targeta digital permet sumar punts que es canvien per diners, per gaudir d'aquests descomptes, només caldrà identificar-se amb el nom, cognom o telèfon als establiments.