contingut promocionat
regina carmeli rubi escola rubi

 

 

Regina Carmeli Rubí: Evolució pedagògica i renovació d’espais per una educació de qualitat

Aquesta escola de Rubí disposa del prestigiós segell SMART, una acreditació de qualitat educativa atorgada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Fundació TRAMS

El novembre de 2018, el Col·legi Regina Carmeli va iniciar el procés de reflexió pedagògica conegut com a Regina IMPULSA. Aquesta iniciativa va permetre la participació de tots els agents implicats en l'educació, amb una especial atenció a les famílies i els educadors. Amb les idees, reflexions i propostes recollides en aquest procés, es va formular i implementar un nou Projecte Educatiu, que ha evolucionat fins a l'actualitat.

  Demana informació, ara!

El col·legi Regina Carmeli, Escola Smart

Aquesta transformació educativa va ser reconeguda amb el prestigiós segell SMART, una acreditació de qualitat educativa atorgada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Fundació TRAMS. Fins a l’actualitat, només un reduït nombre de centres han assolit aquesta distinció.

Renovació espai de l'escola de Rubí Col·legi Regina Carmeli. FOTO: Cedida

Renovació espai de l'escola de Rubí Col·legi Regina Carmeli. FOTO: Cedida

Renovació dels espais educatius a l'escola de Rubí

En coherència amb aquesta evolució, el centre s'enfronta a un nou desafiament: la renovació dels seus espais educatius per ajustar-los a les noves metodologies. Amb la col·laboració de l'estudi d'arquitectura Aquidos, s'ha desenvolupat un pla director de renovació que abasta totes les intervencions arquitectòniques i de disseny d'espais necessàries. Aquestes intervencions, que inclouen aules, passadissos i patis, estan dissenyades per afavorir la implementació efectiva de les accions educatives definides pel Projecte Educatiu.

Amb l'objectiu d'assegurar la coherència entre les diverses intervencions i la línia pedagògica del col·legi, el pla director preveu una integració harmoniosa de tots els canvis planificats.

Renovació espai de l'escola de Rubí Col·legi Regina Carmeli. FOTO: Cedida

Renovació espai de l'escola de Rubí Col·legi Regina Carmeli. FOTO: Cedida

En el curs 2023-2024, s’han remodelat els següents espais:
⦁    Una nova zona d'accés, més lluminosa i àmplia.
⦁    Noves sales de tutoria per atendre de manera personalitzada les necessitats de les famílies, amb la incorporació de tres noves sales.
⦁    Un nou laboratori de ciències totalment equipat, amb capacitat per a vint alumnes, que, juntament amb el taller de Tecnologia, possibilita desdoblaments per abordar les ciències i la tecnologia de manera pràctica i amb grups reduïts.
⦁    Una nova sala polivalent destinada a la biblioteca i la robòtica, concebuda com un espai per al treball col·laboratiu, la lectura, la robòtica i les TIC, equipada amb ordinadors, iPads, Bee-bots, una àrea de lectura i taules de treball.

A través d'aquesta iniciativa, el Col·legi Regina Carmeli Rubí reafirma el seu compromís amb la innovació i amb l'oferta d'una educació de qualitat, demostrant una dedicació constant a l'actualització i millora continua.

  Demana informació, ara!