contingut promocionat
Rubí, on vis, on compro

 

Rubí, on visc, on compro

L'Ajuntament de Rubí posa en marxa una campanya per apropar a la gent al comerç local i de qualitat

El Nadal és època de compres i de regals! Els i les comerciants de Rubí ja ho tenen tot a punt per oferir-te els millors productes i la millor atenció amb la campanya Rubí, on visc, on compro.

A Rubí, hi pots comprar tot el que necessites per aquestes festes: joguines, roba, electrodomèstics, alimentació, cultura ... Busquis el que busquis, trobaràs un establiment de confiança que t'aconsellarà la millor opció, adaptada als teus gustos i al teu pressupost. I sense pagar per aparcar! El transport públic t'acostarà a tot arreu, i si optes pel vehicle privat, hi ha dues grans zones taronja d'aparcament rotatori i gratuït que et permetran fer les compres de Nadal sense preocupar-te del cotxe.

 

  Més Informació

 

 

Per Nadal i tot l'any, Rubí és la ciutat on visc i on compro.

La regidoria de Comerç, dins del Pla de mesures anticrisi 2014, va impulsar per primera vegada la campanya Rubí, on visc, on compro, orientada a promocionar el comerç local i alhora a reforçar el sentiment de pertinença de la ciutadania. Des de llavors, la iniciativa es reedita amb l'objectiu de convidar els rubinencs i les rubinenques a fer les seves compres de Nadal al comerç de proximitat.

 

  Més Informació

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.