contingut promocionat
kids & us logo

´

 

Viu un estiu ple de diversió amb els casals de Kids&Us Rubí!

Aquesta escola d'anglès per a nens ofereix un casal d'estiu divertit i 100% en anglès

Vols que els teus petits visquin un estiu divertit a Rubí i aprenguin anglès en un entorn amable? Kids&Us Rubí t'ofereix el casal d'estiu que busques.

  Inscriu-t'hi, ara!

Els casals d'estiu de Kids&Us Rubí

Les Kids&Us Summer Fun Weeks et descobreixen una experiència d'aprenentatge única cada setmana. En aquests casals d'estiu els teus fills s'immergeixen en emocionants aventures temàtiques, des de viatges espacials fins a exploracions submarines i més. A través d'aquesta diversitat de temes, fomenten la curiositat i la implicació dels nens i potencien la seva atenció i retenció d'informació mentre desenvolupen habilitats lingüístiques en un entorn divertit i estimulant.

Amb una rotació setmanal de temàtiques, cada experiència ofereix una oportunitat única per al creixement i la diversificació de les habilitats dels nens. Desenvolupa el seu vocabulari, pensament crític i creativitat mentre exploren noves situacions i problemàtiques en un entorn anglès envoltat de diversió i descobriment.

Les Summer Fun Weeks ofereixen setmanes plenes de sorpreses, jocs i activitats emocionants a nens i nenes de 3 a 10 anys. Tot això amb immersió lingüística en anglès.

Els casals d'estiu de Kids&Us Rubi ofereixen una immersió lingüística en anglès. FOTO: Cedida

Els casals d'estiu de Kids&Us Rubi ofereixen una immersió lingüística en anglès. FOTO: Cedida

S'han planificat moltes activitats, com ara tallers creatius, jocs cooperatius, sortides per la ciutat, activitats esportives i moltes sorpreses més. Sempre respectant l'ús exclusiu de l'anglès per oferir una immersió completa en l'idioma.

El casal d'estiu de Kids&Us Rubi és divertit. FOTO: Cedida

El casal d'estiu de Kids&Us Rubi és divertit. FOTO: Cedida

Contacta amb nosaltres com més aviat millor per assegurar-te una plaça! Truca o visita la pàgina web de Kids&Us Rubí per informar-te del programa, dates, horaris i tarifes.

No et perdis aquesta oportunitat única d'endinsar els teus fills en un món de colors i aventures.

  Inscriu-t'hi, ara!

Façana de l'escola d'anglès de Rubí, Kids&Us Rubi. FOTO: Cedida
Redacció