Carta d'agraïment a la Policia Local de Rubí

"Com bé sabran, el barri de Les Torres porta molts anys amb problemes provocats per altercats al carrer"

A la Policia Local de Rubí,

Volem agrair-los de tot cor la brillant i esplèndida actuació realitzada per la Policía de Rubí en la matinada del diumenge 1 d'octubre a la Plaça Constitució, Zona de Les Torres.

Com bé sabran, aquest barri porta molts anys amb problemes provocats per altercats al carrer: baralles entre joves, festes que fan al carrer amb música elevada, comportaments que se surten fora del normal i, que a vegades han acabat amb ferits i provocant alteracions en l'ordre i en l'ànim de la gent que viu allà i que veu que no pot estar tranquil·la ni segura. No podem descansar, gent que som grans, gent que està malalta, gent que té nens i que no s'atreveixen a deixar-los sols.....

Sentim cada vegada més impotència, ja que veiem que es repeteix setmana rere setmana, i no tenim manera de parar aquesta situació. Volem viure tranquils i en pau, poder descansar tranquil·lament a la nit.

Per això, volem reiterar el nostre sincer agraïment al Servei del Cos de Policia perquè continuï actuant així i que segueixi havent-hi aquesta vigilància continua en el barri. Valorem molt el treball que fan.

S'ha arribat a un extrem insuportable i no volem que això acabi amb el que era aquest barri. Un barri que havia estat residencial i que ara es veu convertit en un lloc on gairebé cada cap de setmana hi ha baralles, algunes amb armes blanques...i això ja són paraules majors.

A vegades ens dona la sensació que estem vivint una pel·lícula, però tristament és la realitat.

Gràcies per la seva actuació en nom dels veïns d'aquesta comunitat. Per contribuir a fer que ens sentim una mica millor quan defensen aquestes situacions, ja que no hem de permetre-les. Volem barris SEGURS per a viure TRANQUILS i sense POR.

Salutacions, 

Els Veïns del Barri de Les Torres

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.