Un equip, un projecte i un objectiu per Rubí

"Ens vam quedar a les portes de guanyar l’alcaldia i em va saber greu perquè Rubí no ha pogut aprofitar el potencial de l’equip que formàvem el projecte"

És tant important saber on vols anar com saber amb qui vas.  Aquesta tranquil·litat que tinc és la que us vull transmetre. Perquè l’equip que m’acompanya en aquest projecte són persones fantàstiques, preparades per assumir les responsabilitats que necessita Rubí, veïns i veïnes de Rubí que s’estimen la ciutat, que hi volen dedicar temps i esforç i aplicar els seus coneixements i experiències en benefici de la ciutat, en benefici de tots i totes vosaltres perquè gaudiu de la ciutat que ens mereixem.

Agraeixo aquest pas endavant que fan les  persones que m’acompanyen. Durant aquests temps podrien estar fent altres coses que els omplissin, des d’estar amb la família o amics fins gaudir dels seus hobbies. Però no, els he demanat que facin aquest pas endavant i ho han fet. Posant per davant la il·lusió d’ajudar a tirar endavant Rubí.

Fa quatre anys ens vam quedar a les portes de guanyar l’alcaldia i em va saber greu perquè Rubí no ha pogut aprofitar durant tot aquest temps el potencial de l’equip que formàvem el projecte d’Esquerra a Rubí. Ara hi tornem, ho fem sent més i més forts. Amb més experiència, amb les coses més clares i amb noves persones que afegeixen un plus de garantia per la feina ben feta.

Us animo que les conegueu, que penseu quin és el millor equip que pot fer possible la bona feina i quin és l´únic canvi possible. El PSC ha governat amb C’s, PP, un trànsfuga del Convergència i ara amb Comuns, pactaran amb qui faci falta per mantenir-se, per això som l’única alternativa que té Rubí.

Som, són l’únic canvi possible per aquest Rubí on valgui la pensa viure i treballar-hi. Segur, net i saludable. Comença el canvi!!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.