Facilitats o dificultats

"Es fa molt difícil entendre i pensar que no et poden atendre abans per un acte administratiu que dura 5 minuts tretze dies més tard"

És evident que la pandèmia està deixant un gran rastre de modificacions en el funcionament de les empreses i les institucions, potser més en les institucions. En un moment que pràcticament no existeix cap mena de limitació, si exceptuem les mascaretes en el transport públic, centres sanitaris, farmàcies, etc., poca cosa deixa evidència del que ha significat la pandèmia.

Això no obstant, al nostre Ajuntament de Rubí, a hores d'ara encara és necessari demanar una cita prèvia per presentar una instància. Fa quatre dies, en una recepció a la sala de plens de l'Ajuntament de Rubí no va existir cap limitació, qualsevol que volgués podia entrar a veure un acte que en aquell moment es feia, més tard una gran quantitat d'aquestes mateixes persones s'amuntegàvem a l'escala de l'Ajuntament per fer-se una foto, sense cap previsió amb el tema pandèmia.

En canvi, quatre dies després per presentar una instància a l'Ajuntament és necessari demanar una cita prèvia, per què? Cita prèvia que, després de gestionar-la per l'ordinador et donen data pel dia 26 de setembre, quan tu la gestiones el dia 13 de setembre. Es fa molt difícil entendre i pensar que no et poden atendre abans per un acte administratiu que dura 5 minuts tretze dies més tard. Realment si fos una cosa urgent seria un desastre i una vergonya.

Per què aquesta falta d'atenció ciutadana, per què aquestes limitacions quan la majoria de la societat ja està funcionant d'altra manera, és a dir, funcionament normalitzat. Perquè l'Ajuntament de Rubí no es posa al dia i faciliti les coses a la ciutadania, no és de rebut mantenir els mateixos paràmetres avui 13 de setembre del 2022 que el 13 de setembre del 2021 o 2020, hi ha algun motiu perquè això es faci així, o és un element més del nostre Ajuntament per posar obstacles a la ciutadania. Una més.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.