Felicitats al TOT Rubí pels seus 5 anys

L'alcaldessa Ana María Martínez felicita el TOT Rubí i "les persones que cada dia ens informeu de l’actualitat local amb rigor i coherència"

Felicitats pels primers cinc anys de vida del TOT Rubí. Felicitats a les persones que cada dia ens informeu de l’actualitat local amb rigor i coherència.

Recordo les primeres converses amb el Ramon i el Xavier Grau, com ens explicaven il·lusionats el projecte, quan ens detallaven que la proposta sobrepassava el vessant periodístic per convertir-se en un element cohesionador i integrador de la ciutat. Amb el pas del temps, aquella proposta és avui una realitat ferma. Una realitat que demostra que el bon periodisme qualla, arriba a la gent, i obté el benefici de l’acceptació per part de la ciutadania. Un periodisme basat en el rigor i el contrast de la informació, sigui del color que sigui.

 

"La vostra presència ha representat un vincle importantíssim amb la població"

Us encoratjo a seguir en aquesta línia i espero que el projecte agafi la suficient força per tal d’arribar a tots els racons de la nostra ciutat. Us ha tocat viure temps difícils. Però la vostra presència ha representat un vincle importantíssim amb la població. Us estem molt agraïts i agraïdes. Ha estat un acte de valor seguir amb el projecte quan la situació no acompanyava. Ara, que sortim d’aquella foscor i encarem un període d’esperança, confio que aquesta continuïtat i aquesta aposta per la informació local sigui premiada per l’audiència de la ciutadania.

Felicitats a l’equip del TOT Rubí!!

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.